1 TEKST SCHRIJVEN / TEKSTSCHRIJVEN

2 TEKST CORRIGEREN

3 TEKST VORMGEVEN

4 WEBSITES MAKEN

Wat ik doe

FEL is een bureau dat zich bezighoudt met teksten en vormgeving. Je kunt teksten laten schrijven door FEL; je kunt teksten laten corrigeren op spel- en stijlfouten; je kunt FEL je tekst laten vormgeven. Deze drie activiteiten doe ik al sinds 1990. De laatste jaren is er een vierde activiteit bijgekomen: websites maken.

Bij FEL is je tekst in goede handen.

.

De FEL-poot van VOF FEL bestaat uit Frans Hollander. Hij is zijn leven lang deeltijd-docent geweest in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Daarnaast doet hij allerlei zaken op het gebied van vormgeven en opmaken. Met FEL heb je schrijven, corrigeren en vormgeven in één hand. FEL maakt er iets moois van.

4 in 1

Schrijven

Het schrijven van een tekst is al moeilijk genoeg. Hoe kies ik de juiste woorden? Welke zinslengte moet ik gebruiken? Hoe bouw ik mijn tekst op? FEL maakt er wat moois van.

Corrigeren

Als je dan ook nog eens moet letten op de zinsbouw en de spelling, kan het maken van een tekst een vervelende klus worden. Besteed je tekst daarom uit aan FEL. Wij maken er wat moois van.

Vormgeven

Een lap tekst is een saai product. Met een goede lay-out bereik je meer lezers. Vormgeving is heel belangrijk. FEL maakt er iets moois van.

Website

Steeds meer teksten verschijnen niet op papier, maar op het web. Teksten voor websites maken is een vak apart. Maar de website is wel je visitekaartje. Daar kun je geen fouten op laten staan. FEL maakt er iets moois van.

nog watinfo

FEL is een eenmanszaak. Dat betekent dat alle opdrachten door mijzelf worden uitgevoerd. En dus niet door ongeschoolde of onvoldoende geschoolde medewerkers.

FEL maakt er iets moois van.

Voor meer informatie stuur je een mailtje naar: franshollander@ziggo.nl

Telefoonnummer (06) 44766158

mail mij

Heeft u vragen: Laat het mij weten en stuur een mailtje.

Ik zal uw emailadres niet met iemand anders delen.